BEST WESTERN PREMIER Keizershof Hotel ****

We stellen u graag de formules voor om, tijdens een gezellig moment en in

een mooi kader, uw medewerkers te bedanken voor het voorbije jaar en te

motiveren voor het nieuwe jaar.

Korte Nieuwstraat 15 B-9300 Aalst Tel +32 (0)53 77 44 11 Fax +32 (0)53 78 00 97 Mail contact@keizershof-hotel.com Web www.keizershof-hotel.com
reserveren
The Word’s Biggest Hotel Family SM Each Best Western® branded hotel is independently owned and operated.

Formule “Get together”

We bieden uw gasten gedurende 2 (twee) uur naar believen dranken aan uit het volgende assortiment: Cava, witte en rode wijnen, fruitsappen en water We serveren uw genodigden volgende feestelijke hapjes in vorm van fingerfood 5 feestelijke receptiehapjes (wordt bediend) Spicy cup met Kip, granny smith en Asian currymayonaise. Balletje van grijze garnaal met cocktail crème. Scampi fritti in panko en kokos met wasabi dip. Hoorntje van tomaat met broccolimousse. Mini carré met roerei en krokante ham. 2  mini wraps (wordt bediend) Zweeds  Tunnbröd  met gerookte zalm en Philadelphia. Tortillia met fijne gerookte ham en honing mosterd dressing. Prijs: € 27,50 per persoon (supplement Champagne Brut: + € 14,00)

Formule “Happy people”

We bieden uw gasten gedurende 2 (twee) uur naar believen dranken aan uit het volgende assortiment:

Cava, witte en rode wijnen, fruitsappen en water, Carlsberg, Ramée van vat We serveren uw genodigden volgende feestelijke hapjes in vorm van fingerfood 5 feestelijke receptiehapjes (wordt bediend) Selectie van mini bruscetta pomodori. Capuccino van kastanjepompoen met sesamsticks. Veggiecup van rode biet met bloemkool panna cotta. Toast van Belgisch brioche brood met rozijnen en ganzenlevermousse. Mini zanddeegtaartje met mousse van peer en gerookte forel afgewerkt met groene appel. 3 heerlijke snacks (buffetvorm) Mini klassieke vol au vent in bladerdeeg uit de hand te eten. Mini hamburger van rundervlees met tomatenstukjes. Mini gevulde foccacia met kruiden en mozarella. Basilicum pesto en gedroogde tomaat.  *Veggie. 1 zoetje om af te sluiten (wordt bediend) Mini Luxe chocoladeverrassing met exotische parel. Prijs: € 32,50 per persoon (supplement Champagne Brut: + € 14,00) 

Formule “Keizershof”

We bieden uw gasten gedurende 3 (drie) uur naar believen dranken aan uit het volgende assortiment:

Cava, witte en rode wijnen, fruitsappen en water, Carlsberg, Ramée van vat Borrelmix op de tafels olijven, nootjes, zoute koekjes 5 feestelijke receptiehapjes (wordt bediend) Scampi knikkers met currymayonaise. Camembert ‘President’ lauw/warm lopend met witloofblaadjes. Capuccino van butternut pompoen met krokante grisini sticks. Roereitje uit de hand met truffel. Gebakken Bloedworst met mimolette kaas en radijs. 2 warme gerechten (buffetvorm) Zacht gegaarde tongschar met brandade van bintjes en spinazie. Noordzee velouté met bieslook en tomaat. Belgisch speenvarken met pickles groentjes ‘cross& blackwell’ en gemarineerde lemon pepper aardappeltjes. 1 zoetje om af te sluiten (wordt bediend) Domino van biscuit en framboos. Prijs: € 50,00 per persoon (supplement Champagne Brut: + € 21,00)

Formule “Keizershof  Deluxe”

We bieden uw gasten gedurende 3 (drie) uur naar believen dranken aan uit het volgende assortiment:

Cava, witte en rode wijnen, fruitsappen en water, Carlsberg, Ramée van vat Borrelmix op de tafels olijven, nootjes, zoute koekjes 5 feestelijke receptiehapjes (wordt bediend) Lolly van Callebaut chocolade met vulling van ganzenlever en amandelcrumble. Krokant kroketje van kreeft gepaneerd in Japans panko paneer. Crispy inktvisje met kruidig poeder en gel van agrum. Bisque van Noordzeekrab, geschuimd met cayennepeper Mousse van peer, granny smith en gerookte paling. 2 warme gerechten (buffetvorm) Kabeljauwrug op vel gebakken in de oven. Winterprei en vierge saus van eerste persing olijfolie. Jasmijnrijst. Kalfsvlees in filet en kroontje. Groentjes uit eigen bodem zoete jus. Mini gratin van aardpeer en pastinaak. 1 zoetje om af te sluiten (wordt bediend) Chocoladeschuim gelakt met exotische parel. Prijs: € 58,00 per persoon (supplement Champagne Brut: + € 21,00)
deze formules printen